Overwegingen om te weten over Laserontharing

Ons lichte huid met donker haar leidt tot voordeligste gevolgen. Via de donkere kleur met dit hoofdhaar is dit licht perfect opgenomen (hetgeen leidt tot vernietiging van het haarzakje), de lichte teint zorgt ernaast voor zo min geoorloofd energieverlies.

Allicht luisteren we aandachtig naar uw wensen en verwachtingen betreffende het resultaat. Wij vertellen u hoeveel laserbehandelingen nodig zijn teneinde dit te verwachten resultaat te bereiken.

Het intakegesprek dient tussen meer teneinde te peilen ofwel u geschikt bent voor een verzorging. Contra-indicaties kunnen zijn epilepsie, zonneallergie, de aanwezigheid van kwaadaardige moedervlekken, dit doormaken aangaande ons infectieziekte, tatoeages in het behandelgebied en het toepassing van enkele medicijnen. De arts mag vervolgens regelmatig een verschillende verzorging adviseren.

Om inzichtelijk te vervaardigen hoe echt we er in slagen, voeren we bijvoorbeeld voor al die cliënten ons tevredenheidsonderzoek uit, registreren wij eventuele klachten en bestuderen wij reacties die binnen komen op zorgkaart Nederland.

Dit is voor Bergman Clinics heel cruciaal om met de wensen en behoeften betreffende de cliënten te voldoen, tenzij deze strijdig zijn met gespecialiseerde normen en/of richtlijnen.

Tevens werken wij met een HR laser, hetgeen ons manier is die stationair is genoemd. Het betekent dat we met 4 lichtpuls de warmte bereiken in de haarfollikel teneinde een haar definitief weg te krijgen. Dit is zeker een verschillende manier dan de SHR laser ontharing. Die methode mag verder mits gevoelig worden ondervinden.

Er kunnen tevens reeks factoren meespelen zoals: medicijngebruik, hormonale veranderingen in het menselijk lijf of overmatige branderigheid tot nieuwe hoofdharen ontwerpen. Het aantal behandelingen mogen daarom variëren. 

Na plusminus 2 weken laat een omvangrijk deel van een behandelde hoofdharen los. De haren waarvan de haarzakjes niet bestaan vernietigd groeien terug en geraken tijdens een eerstvolgende laserbehandeling opnieuw belicht.

Na iedere verzorging wordt uw haargroei lichter. Indien de haarfollikels compleet bestaan gesloten heeft u een zachte en haarvrije huid.

Voor een optimaal uitkomst met de permanente ontharing zijn gemiddeld zes tot 8 behandelingen nodig. Tussen elke behandeling is een periode betreffende 2 maanden nodig teneinde een hoofdharen met een rustfase naar de groeifase te verrichten kunnen.

In het meestal betekent het 6 tot acht behandelingen, betreffende een tussentijd aangaande 6 tot tien weken, waarbij immers continue dit gehele gebied wordt behandeld.

van 4 weken wegens het ontstaan aangaande een treatment mag ook niet verdere harsen, epileren, waxen, de touwtjesmethode of Epilady gebruiken. Tussen een behandelingen mag u de hoofdharen wel scheren ofwel afknippen.

Laserontharing Heeft u dan ook hinder betreffende overmatige, ingegroeide haren of ongewenste haargroei welke donker kan zijn over kleur in dit gelaat of op het lijf?

Laserontharing kan zijn ontharing via middel over laserlicht. Het is energie welke is geleid via dit pigment betreffende de hoofdharen. In een haarwortel wordt deze energie omgezet in warmte en geraken haarwortel en haarzakje verbrand en meer info uiteraard vernietigd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *